Serviciile companiei noastre

Compania noastră reprezintă apogeul tehnologiei naţionale de învelişuri poliuretanice.

Implementarea izolaţiei

Înveliş poliuretanic pulverizat la nivel naţional: Izolaţii pentru locuinţe, spaţii industriale, acoperişuri platformă, alte suprafeţe diverse

Distribuţia utilajelor

Compania noastră este partenerul oficial al liderului de piaţă, utilaje de pulverizare poliuretanice cu două componente, GRACO.

Materiale

Compania noastră reprezintă de mulţi ani multe întreprinderi de bază producătoare de materiale. Spume poliuretanice, învelişuri, sisteme poliureice

Service pentru utilaje

Suntem partener oficial al GRACO, producătorul de utilaje de pulverizare poliuretanice cu două componente.

Cuţite CNC pentru spumă

Distribuţia utilajelor cu daltă din polistiren CNC de înaltă calitate, pentru spumă. Unelte manuale, cuţite pentru tăiere la cald, sârme de tăiat.

Instruire

Instruire în tehnologia de pulverizare a spumei poliuretanice, asistenţă profesională, ateliere.

INNOVÁCIÓ!

www.purhab-spray.hu
Szórható flakonos kézi purhab
Eupor Preţuri competitive
Költséghatékony megoldás

Kisebb felületek szigetelése szórható flakonos purhabbal. Spórolja meg a kivitelezési költségeket. Kiváló tapadás mindenféle építőanyaghoz.

Eupor Consultare gratuită
Gyors és egyszerű hőszigetelés

Könnyen felvihető egyenetlen, nehezen hozzáférhető felületekre, ahol nem lehet hagyományos szigetelőanyagokat használni. Kiváló hőszigetelési érték (0,025 [W/(mK)]).

Eupor Calitate garantată
Innovatív szigetelőanyag

Innovatív alternatíva a hagyományos épületszigetelési anyagok helyett, például polisztirol hőszigetelő tába, üveggyapot és kőzetgyapot.

Eupor Sisteme calificate
Raktárról folyamatosan elérhető

Folyamatos magyarországi raktárkészletről, gyorsan és egyszerűen webshopból megvásárolható.

Eupor Asistenţă
Könnyű használat

Nincs szükség szakemberre, speciális berendezésre, vagy eszközökre. Hagyományos purhab kinyomó pisztollyal alkalmazható.

Eupor Aprobarea producătorului
Környezetkímélő szigetelés rések és hézagok nélkül

Egy komponensű anyag, toldásmentes szigetelés kialakításához. Nem tartalmaz olyan hajtógázokat, amelyek károsak az ózonrétegre.

0

Lucrări efectuate

0

Clienţi satisfăcuţi

0

Furnizori

0

Ani

Distribuţia materialelorGyakran ismételt kérdések a szigetelésről

A purhab szigetelés ára függ a felület mérete és a munka körülményitől. A purhab szigetelés ára 2 500 Ft/m2 ártól kezdődik. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A purhab szigetelés vastagsága mindig a megrendelő igénye szerint van kialakítva. Tetőterek esetében a legtöbb esetben a gerenda vastagságát célszerű kitölteni. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A purhab szigetelés szigetelés értékét az következő linken számolhatja ki. U érték kalkulátor: https://www.eupor.com/u-ertek-kalkulator

Gyors kivitelezési idő. Kiváló szigetelési tulajdonságok. Tartós szigetelés. Minden rést kitölt. Nedvesség hatására sem esik össze. Nem penészesedik. További tulajdonságokról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Rosszabb időjárásban nem kivitelezhető egyes rendszerek. A felülete hullámos, a kézzel történő szórás miatt nem lesz olyan sima a felülete mind egy táblás anyagnak. A kivitelezéséhez erre szakosodott cég szükséges.

A purhab szigetelés kivitelezési idő sokkal rövidebb mint egy hagyományos szigetelési technológia. Egy 200-300m2 tetőszerkezet 1 nap alatt elvégzésre kerül.

A purhab szigetelés típusai
1. Lágyabb tapintású nyitott cellás poliuretán hab (családi házas környezetben használt szigetelés típus)
2. Keményebb zártcellás poliuretán hab szigetelés ( lépésálló felületek szigetelése, ipari felhasználások)

A helyszíni felmérést, telefonos és e-mail egyeztetés után tudjuk elvégezni.

Árajánlatot telefonon vagy email üzenetben tud kérni. Kérjük adja meg a szigetelendő épület paramétereit, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Graco logo
ultrapur logo
marispolymers logo
vipol logo
magnum logo
airlessco logo
Atlascopco logo
Cat logo
Hankison logo
Hydrovane logo
Perkins logo
Putzmeister logo
Pft logo
Dacă mai aveţi şi alte întrebări, vă rugăm să ne contactaţi.